For virksomheder

Sygefravær er et stort problem i mange virksomheder. Ofte skyldes sygefraværet, at medarbejderne har fysiske skavanker som hovedpine, ondt i nakken, ondt i skuldre, lænd eller ben. Heldigvis kan disse skavanker ofte forebygges!

Din fysioterapeut og ART-behandler Pernille Ottesen kommer gerne til din virksomhed med oplæg og/eller konkrete tiltag. Formålet hermed kan fx være:

  • Nedsættelse af sygefravær. Problemer som hovedpine eller ondt i ben, ryg og nakke kan ofte forebygges med en tidlig indsats.
  • Forbedring af ergonomiske forhold – jeg tjekker medarbejdernes arbejdsstillinger og giver dem individuelle råd om arbejdsstillinger og øvelser.
  • Forbedring af medarbejdernes funktion. Fx kan jeg forbedre skulderfunktionen hos en medarbejder, der arbejder med armene over skulderhøjde – fx elektrikere og tømrere. Eller jeg kan styrke ryg og core hos en medarbejder, der er nødt til at arbejde i foroverbøjet position – fx en mekaniker – og dermed forbedre funktionen.
  • Pleje af personale. Mennesker trives med opmærksomhed. Hvis du har fokus på dine medarbejderes velbefindende, vil de ofte kvittere med at være gladere og mere tilfredse!
Din fysioterapeut hjælper medarbejdere i samarbejde med virksomheder

Det er muligt at booke mig til fx:

  • Faste aftaler om undersøgelse og behandling af virksomhedens medarbejdere. Jeg kan fx komme til jer en fast dag om måneden.
  • Oplæg om ergonomi med eventuel efterfølgende individuel gennemgang af den enkelte medarbejder.
  • Oplæg om træning for små eller større grupper, eventuelt med opfølgning i form af individuelle eller holdbaserede træningsøvelser.

Jeg har samarbejdet med både mindre og større virksomheder om optimering af medarbejdernes funktion og dermed nedbringelse af sygefravær. Til stor tilfredshed for alle parter!

Virksomheder tilbydes hjælp til forbedring af fx ergonomiske forhold og mindskelse af sygefravær