Velkommen

Velkommen til klinikken hos fysioterapeut og ART-behandler Pernille Ottesen, hvor du som patient er i centrum. Fagligheden prioriteres højt, og jeg tilstræber den optimale behandling af netop din problemstilling.

Klinikken hos din fysioterapeut og ART-behandler
Klinikken hos din fysioterapeut

– med træningsfaciliteter

Sammen lægger vi en plan og et mål for din behandling. Jeg vil i løbet af de første en-to behandlinger kunne fortælle dig, om jeg er den rette til at hjælpe dig med at nå dit mål, eller om vi skal finde en anden fagperson, der bedre kan hjælpe dig.

Det er vigtigt, at vi finder årsagen til dit problem eller dine smerter. Derfor vil du opleve, at jeg ikke kun ser på det sted, der gør ondt, men på hele din funktion. Årsagen til smerten skal til tider findes et andet sted, end der hvor dine symptomer er.

Velkommen til klinikken hos din fysioterapeut og ART-behandler
Velkommen til klinikken

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en snak om dit problem, så vi sammen kan finde en løsning for dig.

Hvis du vil læse om, hvordan andre patienter har været tilfredse med mine behandlinger, er du velkommen til at læse med på denne side eller på min side på Facebook.