For sportsklubber og foreninger

Forebyggelse af skader er et vigtigt opmærksomhedspunkt i sportsklubber og foreninger.

Din Fysioterapeut Aarhus tilbyder sportsklubber og foreninger flere forskellige konsulentydelser i forhold til skadesforebyggende træning og optimering af funktion hos idrætsudøveren.

Dette kunne fx være i form af oplæg, foredrag og deltagelse i den planlagte træning.

I forhold til planlagt træning ligger mit speciale i både den skadesforebyggende træning og den rehabiliterende træning af skadet spiller.

Fysioterapi i Århus - træningsfaciliteter til forebyggelse af skader - også for sportsklubber og foreninger!
Klinikken hos Din Fysioterapeut Aarhus

Jeg har gode erfaringer med forskellige setups om forebyggelse – altid tilpasset den enkelte klub.

Af setups, jeg har været med ind over, kan nævnes:

  • Undervisning af forskellige nationale og internationale klubbers fysioterapeuter, massører og andre behandlere. Mest i form af behandlingsstrategier og input til rehabilitering.
  • Deltagelse i det skadesforebyggende arbejde i forskellige klubber, hvor der er blevet arbejdet med screening af spillerne. Disse screeninger kan udmunde i individuelle øvelser efter behov.
  • Foredrag om forebyggende træning og rehabilitering – for både udøvere, trænere og forældre.

Jeg har samarbejdet med crossfit centre med oplæg om skadesforebyggelse. Vægtløftningsklubber og styrkeløftklubber med stævnehjælp, oplæg og skadesforebyggelse træning. Basketklubber, håndboldklubber og fodboldklubber med screening og forebyggende træning. Rideklubber med foredrag, screening og træning. Kajakklubber med forebyggende træning. Triatletklubber med foredrag og skadesforebyggelse træning – og flere andre.

Skriv til mig for yderligere information!