Anbefalinger fra patienter

Fysioterapeut og ART-behandler Pernille Ottesens patienter er alle meget tilfredse med den behandling, de har fået – læs deres anbefalinger herunder!

5 Stjerner ud af fem mulige – på 36 anmeldelser

Nedenstående anmeldelser er alle hentet fra facebooksiden din Fysioterapeut og ART-behandler Pernille Ottesen

Pernille er simpelthen den dygtigste behandler, jeg nogensinde har været i hænder på. Hendes faglige viden er enorm og hun er behageligt adfærd. Man er absolut i trygge hænder hos Pernille. Desuden skal hun have stor ros for at være meget reel. Hun er ikke bange for at sige, hvis hun ikke mener, at hun er den rette behandler for skavanken. Det findes ikke mange steder.

Anna, 5 stjerner

5 stjerner er det mindste man kan give. Pernille er uovertruffen i hendes skadesafdækning og årsag til man er der. Aldrig er jeg blevet mødt med så stor grundighed og professionalisme. Jeg har anbefalet Pernille til alle jeg kender og jeg ville ønske jeg havde taget fat i hende noget før.

Morten, 5 stjerner

Virkelig et besøg værd hvis du døjer med den ene eller anden form for skavank. Jeg har benyttet Pernille i et genoptræningsforløb og allerede på en behandling er jeg nået længere end ved mange andre fysioterapeuter og kiropraktorer. Hun er grundig, tager sig den tid det tager, svarer hurtigt og giver en ekstraordinær service.

Mark, 5 stjerner

Og flere anbefalinger…

Kompetente og mest fantastiske menneske jeg nogensinde har mødt. Hun har hjulpet – og hjælper stadig – mig igennem 2 hårde skulderoperationer. Og tvivler ikke et sekund på, at hun er den bedste for mig. Hun kan klart anbefales.

Charlotte, 5 stjerner

Pernille er enormt kompetent i sit fag. Super grundig og professionel i sin tilgang til undersøgelse såvel som behandling. Efter et år med smerter og behandling ved diverse behandler, har Pernille med det samme fat i den lange ende. De bedste anbefalinger herfra.

Casper, 5 stjerner

Din fysioterapeut kommer til dig, hvor du end er - billede fra skoven ved Yding
Fysioterapi – også i skoven!

Pernille er den mest kompetente fysioterapeut jeg nogensinde har mødt. Hun er vanvittig dygtig og vildt sød. Jeg kan varmt anbefale hende. Hun fixede min ”livslange skavank” i skulderen på blot to behandlinger.

Mathilde, 5 stjerner

Pernille kan kun anbefale. Jeg havde sidste år problemer med hoften. Hvor en anden fysioterapeut mente, det krævede stor operation osv. Jeg valgte at få Pernilles øjne på også. Her så Pernille det store billede og fandt ud af, mine smerter stammede fra manglende bevægelse i modsatte fod. Pernille er meget ærlig og super reel. Hun er ikke bange for at sende en videre til anden behandler – en egenskab jeg sætter stor pris på.

Lotte, 5 stjerner
Gode anbefalinger fra patienter - til din fysioterapeut, Pernille Ottesen